Sestavine za testo:
20 dag moke
15 dag mletih orehov
13 dag masla ali margarine
15 dag sladkorja
1 žlica čokolade v prahu
3 rumenjake
iz beljakov sneg
1/2 pecilnega praška
1 dcl mleka
Glazura:
7 dag masla ali margarine
7 dag čokolade
7 dag sladkorja
3 žlice mleka
Sestavine za testo umešaš po običajnem vrstnem redu (maščoba, sladkor, rumenjaki, moka, orehi, čokolada, pecilni prašek, mleko in sneg); maso vliješ v dobro pomaščen in pomokan pekač, pečeš 30-45 minut pri 180 oC (odvisno od oblike oz. velikosti pekača, kot tudi od pečice). Ko je biskvit pečen, še vročega preliješ z mešanico: prevreš 15 dag sladkorja, 1 dcl ruma in 1 dcl vode. Pustiš, da se ohladi in medtem pripraviš glazuro. Ko je biskvit oblit z glazuro, zrežeš na manjše koščke in po želji okrasiš – najlepše so srebrne perlice – na vsaki kocki 1. Serviraš lahko s stepeno sladko smetano.